Vi kommer att arbeta tillsammans i denna onlinekurs för att höja ditt välmående.
Kanske känner du dig överväldigad, utan kontroll, trött och att inget fungerat, ingen lyssnar eller förstår- Då är denna kurs för dig! 
I denna kurs är Anna helt avskalad och bjuder på sitt innersta för att vi tillsammans ska läka och känna välmående oavsett vad vi går igenom.

· Vi går igenom de 6 största riskfaktorerna för att drabbas av förlossningsdepression, depression eller ångest.
· Få reda på Annas studier om varför vi får förlossningsdepression - du kan även vara med och påverka!

(läs mer om Annas projekt och studier på www.annabursell.com)
· Fokus på din personliga plan och målbild för ditt välmående.


· Verktygen är mentala & fysiska som du enkelt gör i din vardag


· Få RESULTAT med träning som går på djupet - verktyg som påverkar ditt undermedvetna, på cell-nivå och och ditt medvetna sinne


· Lär dig hur ditt Nervsystem fungerar
· Lär känna vilka stress-reaktioner som finns och vilken/vilka du har
· Lär känna när du blir triggad medvetet och undermedvetet och VAD du kan göra på några sekunder för att bryta triggern!
· Testa evidensbaserade verktyg som t.ex. Hypnos & Meditation och Annas egna ToM Energy Release™-tekniker


· Skapa bra förutsättningar för dig och din familj att kunna fungera tillsammans i harmoni.· · Gör kursen bekvämt online - du har tillgång till kursen i 3 månader!
Anna har ett holistiskt tänk i sitt arbete, hon ger dig mentala-, fysiska verktyg och finns med dig genom alla övningar. 


Du är värd att känna välmående!

Varma hälsningar,

Anna Bursell 

- Hypnosterapeut, Coach & Trauma Specialist


Recensioner från kursdeltagare:
"Denna kursen är en revolution, jag är inte ensam, bara den känslan är obeskrivbar! Nu vet vi varför vi får en förlossningsdepression och det är inget fel på MIG.

Jag har makten över mitt välmående!

Jag älskar dig Anna!!!!"

— Karolina


"Jag uppskattade

att det var övningar på 2 sekunder & upp till 1h som jag kunde göra i min vardag oavsett tidsbrist, sömnbrist och smärta"

— Valerie


"Jag känner mig som en helt ny person med helt nya förutsättningar för att hantera både min framtid och min vardag."

-Jennifer


Hej, varmt välkommen! Jag är Anna Bursell!


Att föda barn i ett av världens säkraste länder borde vara en trevlig upplevelse, det var inte min. Det orsakade mig allvarlig smärta att läkaren orsakade läckage i hjärnvätska i ryggen, slet i sönder mitt underliv, klippte upp mig och brist på bemötande och närvaro från personalen gav mig en nära dödsupplevelse som ledde till fysiska och psykiska problem, inklusive hög nivå av posttraumatiskt stressyndrom, Förlossningsdepression och kronisk insomnia. Utan stöd har det varit långt tillbaka. Att bli mamma på dessa villkor var den största utmaningen i mitt liv. Att bana väg och hjälpa mödrar och att ge barn de bästa förutsättningarna i livet, är mitt kall. Att vi alla oavsett ska kunna hitta välmående även mitt i ett trauma oavsett vad som hänt oss. Att äntligen kunna svara på frågan om varför och hur vi får Förlossningsdepression och att ge verktyg för att känna välbefinnande är en gåva jag värderar högt. Att få tillbaka glädjen att föda barn och att få utrymme att känna välmående, att mitt i trauma kunna känna vilken gåva det är att själv växa och utvecklas tillsammans bredvid och med ditt barn.

För de som läser detta och kämpar, det är inte meningen att du ska göra allt själv, sträck ut en hand. Du är inte ensam!

Tillsammans hittar vi din väg. Hur kan du fråga? Genom att knäcka dina individuella koder som jag kallar det. Dina mönster, tro, ditt bagage och förvandla dem till gåvor.

I min hand finns det privata coaching sessioner i min klinik/eller via Zoom, onlinekurser och mycket mer. Om jag kan hjälpa dig att vara den bästa föräldern och ledaren i ditt liv med rätt förutsättningar, kommer jag att göra det! Frågan är, är du redo för att öka ditt välmående? Svarar du JA så är du välkommen min vän!

Nu kör vi!

Du är värd att känna välmående!